Pólósaink értékeltek a Magyar Kupa első napja után.

Férfi vízilabda, Magyar Kupa, 1. csoportkör
C-csoport, Margitsziget, 3. mérkőzés, 16.15
Ferencváros – Miskolci VLC
Jegy: 1000 Ft – megvásárolhatóak online az Eventim oldalán vagy a helyszínen.
TV: M4 Sport

Az elején kicsit izgultam, ez látszott a lövéseimen és a védekezésemen is. Amikor leültem a padra, próbáltam összeszedni a gondolataimat, és úgy visszamenni a vízbe, hogy a valós tudásomnak megfelelően tudjak játszani. A folytatásban ez sikerült, de az a célom, hogy az éles meccseken is meg tudjam mutatni, ami bennem van” – mondta Fekete Gergő, az FTC bekkje.

Hét éven keresztül a Hajós uszoda volt a második otthonom, jól éreztem magamat újra itt, még ha a végére mindkét meccsen szét is nyílt az olló a csapatok között. Elégedett vagyok ezzel a kezdéssel, örülök, hogy sikerült több gólt is szereznem, de mindig van hová fejlődni, és nekem is van hiányérzetem a játékommal kapcsolatban” – fogalmazott Vigvári Vendel, az FTC szélsője.

Régen játszottunk együtt hivatalos mérkőzést, örülök, hogy ilyen eredményesek voltunk támadásban – mondta Kállay Márk. – Nyilván ez a Fradi még kicsit foghíjas, de így is nagyon erősek vagyunk, és a végső győzelemért megyünk. Az időjárás kicsit más volt, mint amire számítottunk, de így is sokan voltak a lelátón, és biztos vagyok benne, hogy a következő hetekben egyre többen látogatnak ki a Margitszigetre, főleg, hogy a meccsek is egyre szorosabbak lesznek majd.

NSO