Kállay Márk új szerződése körülményeiről beszélt, csapatunk fiataljai pedig meglepték az OSC-hez távozó Varga Dánielt.

Férfi vízilabda, Magyar Kupa, 1. csoportkör, C-csoport, Margitsziget
Jegyek: 1000 Ft / mérkőzés – megvásárolhatóak online az Eventim oldalán.

Július 25., szombat, 11.30: Ferencváros – Pécsi VSK
Július 25., szombat, 16.00: KSI – Ferencváros
Július 26., vasárnap, 16.15: Ferencváros – Miskolci VLC (TV: M4 Sport)

Kállay Márk

A szombaton kezdődő Magyar Kupában biztosan szerepelni fogok, illetőleg az új bajnoki időszak első szakaszában is igyekszem segíteni a csapatot, helyettesíteni a megsérült Zaleszt, akit mindenki nagyon vár vissza. Az a megoldás körvonalazódott, hogy a Debrecen csapatában játszok néhány mérkőzést úgy, hogy edzeni a Ferencvárosnál edzek, ezt a lehetőséget felajánlotta nekem a zöld-fehér klub. Végül úgy alakult, hogy a Fradiban fejezem be a profi pályafutásomat, abban a klubban, amellyel mindent sikerült megnyerni. Svájci szerződésről van szó a jövőben, ez nyilván már nem a profi karrier csúcspontja, hanem levezetés és összefügg a civil életbe való átmenettel, munka mellett fogok játszani. Az egészségügyben fogok dolgozni, valószínűleg az orvosi műszerekkel kapcsolatos területen, biotechnológiai végzettségem van.

Teljes interjú: VLV

A Fraditól az OSC kispadjára átszerződő Varga Dánielt csütörtökön, az OSC-FTC edzőmeccset követően három volt ifijátékosa körbevette, s egy átnyújtott albummal megköszönte edzőjük munkáját.

Nyíri Balázs

Szerettük volna az egész csapat jelenlétében átadni ezt a kis ajándékot, de ezt sajnos nem lehetett összehozni. A “kötet” az egyes játékosok által írt oldalakból állt össze, a címe pedig arra utal, hogy mi voltunk Varga Dániel edző első csapata.

Varga Dániel

Az az igazság, hogy nagyon sok minden történt ezen a napon, erősen készülök a hétvégi kupamérkőzésekre is, tudatosan, már a nap elején kizártam minden olyan dolgot, amire elegendő máskor időt fordítanom. Ám amikor elindultam a kocsival, az első piros lámpa után félreálltam, nem bírtam ki, hogy ne olvassam el mindegyik srác személyes hangú írását. Nagyon jólesett, elérzékenyültem és hálás vagyok nekik azért, hogy ezeket az érzéseket, gondolatokat meg tudták és meg merték fogalmazni, majd összegyűjtötték ebbe a szép albumba.

Bővebben: VLV