Tavaly nyáron a magyarellenes Gigi Becali elégedetten jelentette be Laidouni leigazolását – videós összeállítást is mutatunk róla.

Hét hónapja tárgyalunk, már télen le akartam igazolni. Félmillió eurót kértek, aztán négyszázezret, végül kétszázezret adtam és 15%-ot. Három évre írt alá.“, jelentette be az FCSB elnöke, de – mint kiderült – a játékos nem írt alá a bukarestiekhez. Télen az angol másodosztályú Swansea tett ajánlatot a játékosra, de ők sem tudtak megállapodni a Voluntarival. Két hete aztán a Dijon érdeklődéséről lehetett olvasni, akik remek fizikai adottságai és jó technikája miatt számítottak volna a posztján a román bajnokság egyik legjobbjának számító játékosra. És hogy ez melyik poszt? Védekező középpályásként, belső középpályásként és akár támadó középpályásként is képes jó teljesítményre, leginkább a bal oldalon.

A román élvonalban átlagosan 86 akciójának 68%-a volt sikeres, 87%-kal passzolt, hosszú labdáinak 65%-a volt jó, 26.5 párharcának 57%-át nyerte meg. 10 labdavesztés mellett 7,6 labdaszerzése és 3.3 passzlopása volt a 179 centis, 75 kilós futballistának.