Kapusunk Spanyolországban tartózkodik jelenleg.

Spanyolországban piheni ki az NB I-es szezon fáradalmait a Ferencváros kapusa, Gróf Dávid, aki feleségével, Klaudiával látogatta meg öccsét, aki már négy éve él a tengerparti Alacant város közelében. A zöld-fehérekkel bajnoki címet nyerő 31 éves játékos Madridban járva természetesen betért a Real stadionjába, a Santiago Bernabéuba is, ami épp átépítés alatt áll.

Nem vagyok nagy Real Madrid-drukker, de a spanyol fővárosban nem hagyhattam ki az arénát. Gyermekkorom óta a Manchester Unitedért dobog a szívem, így azokat a játékosokat nyomon követtem, akik az MU-tól érkeztek a királyi gárdához – fogalmazott a Borsnak Gróf, aki hozzátette: a múzeumban láthatta maketten, ho-gyan néz majd ki az átalakítás után a stadion, és elállt a lélegzete.

A kétszeres magyar bajnok hálóőr kiemelte, a koronavírus-járvány Spanyolországban is megtépázta a turizmust, alig találkozni külföldiekkel. A repterek is teljesen kihaltak, míg a gépen lézengtek az emberek.

Mi is nagyon óvatosak vagyunk. Az utcán kötelező a maszk használata, hotelbe nem járunk, apartmant bérelünk, hogy minél kevesebb emberrel találkozzunk. Betartunk minden szabályt – zárta Gróf, aki július 12-én érkezik vissza Budapestre, mert 16-án már megkezdi a felkészülést a Fradival.