A helyi kispályás focitorna vendégei lesznek a korábbi nagy kedvencek.

A bácskai fradisták nagy örömére július 4-én, szombaton újra Bács-Kiskun megyébe, ezúttal Dunapatajra látogat a Ferencváros öregfiúk csapata. A Kalocsához közeli nagyközségben több csapat és közismert műsorvezetők részévtelével már reggeltől kispályás focitorna zajlik, amelynek fénypontjaként, 17 órakor lépnek pályára az egykori kedvencek.

A dunapataji Fradi ünnepen komoly érdeklődés övezi a gálafellépést, amelyre az FTC gólkirályokkal, bajnokokkal, kupagyőztesekkel, az 1995-ös Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelt labdarúgókkal a soraiban érkezik, így a szurkolók többek közt találkozhatnak Telek Andrással, Keller Józseffel, Zoran Kunticcsal, Fischer Pállal, Horváth Péterrel, Bojan Laziccsal, Szenes Sándorral, s persze másokkal is, sőt, a zöldek meglepetésvendégeket is visznek magukkal. A ferencvárosi küldöttség jóval a mérkőzés előtt megérkezik Dunapatajra, ez által a szurkolóknak bőven lesz idejük és lehetőségük a népszerű Fradi játékosokkal való beszélgetésre, közös fotók készítésére is, amely a meccs után folytatódhat.

A hagyományokat megidézve, a Ferencvárosban az utolsó percekben a szombati találkozón is pályára lép a vendéglátók közül egy-két – maguk közül kiválasztott – labdarúgó, akit a zöldek tiszteletbeli csapattaggá avatnak. Az „örökzöld” szervezők szépszámú publikumra és nagyszerű hangulatra számítanak a dunapataji sporttelepen rendezendő futballünnepen.

Fradi.hu