Július 11-én, szombaton tart jótékonysági eseményt labdarúgó csapatunk.

Az FTC most jótékonysági akciót hirdet. A meccsjegy.fradi.hu oldalon, ahol egyébként a találkozóinkra vásárolhatóak a jegyek, most létrehoztunk egy különleges eseményt, amelyre 1000 forintért lehet belépőt váltani. De nyitvatartási időben a Groupama Aréna Jegypénztárában is kaphatóak a belépők (K-P.: 10.00-18.00, SZO.: 9.00-13.00).

A különleges jótékonysági esemény 2020. július 11., szombat 10.00 órától 13.00 óráig tart, amikor a jegyvásárlóknak lehetőségük nyílik elvinni a saját arcképükkel ellátott karton bábukat (amelyeket korábban beküldtek nekünk), valamint fotózkodhatnak a bajnoki serleggel.

A Groupama Arénába kilátogató szurkolók olyan korábbi kiválóságokkal is találkozhatnak, mint Fischer Pál, Keller József és Bánki József, akikkel közös fotót lehet készíteni, illetve kötetlen beszélgetésekre is lesz lehetőség. Emellett a Zöld és fehér magazin friss számaival is kedveskedünk a Groupama Arénába kilátogatóknak. Az esemény moderátora hazai meccseink szpíkere, Szendrey Zsolt Károly, „Szasza” lesz.

Az 1000 forintos belépővel a klub hivatalos alapítványát, az Albert Alapítványt támogatják szurkolóink.

A programról és az átvételről bővebben: Fradi.hu