A határidő továbbra is a forduló első meccsének kezdőidőpontja, miután kitöltötted a tippsort, oszd meg hozzászólásban is, mit vársz az aktuális körtől. Tippelésre fel!

A játékszabályokat itt találjátok: Unibet Üllői129 Góltotó – kiírás

Bármikor lehet csatlakozni a játékhoz és meg is éri, hiszen minden fordulóban lehet nyerni!

A játék Unibet részéhez is bárki, bármikor csatlakozhat. Feltétel az Unibet felhasználói fiók megléte. Ha nincsen, akkor a következő linket használva elkészítheted unibetes felhasználódat: Unibet Üllői129 fiók regisztráció. A fordulók tippelési felületén van egy nem kötelezően kitöltendő mező, ahol meg lehet adni az Unibet fiók azonosítót. Az Unibet fiókod azonosítóját a fogadóiroda oldalain tudod megkeresni, ehhez útmutatást ide kattintva találsz.

Kérjük, hogy általatok használt, élő email címet adjatok meg a nevezéshez, később erre a címre küldjük ki a játékkal kapcsolatos eredményeket, értesítéseket! Minden forduló értesítő levelében újra elküldjük nektek ezeket.

A Fradi NBI-es meccsein minden zöld-fehér találat egy ezrest ér az Unibet akciójában, erről részleteket ide kattintva olvashatsz.

A szokásos tippelés felületet itt éritek el: Unibet Üllői129 Góltotó – 28. forduló, Unibet Üllői129 Góltotó – 29. forduló

A leadott tippekről, ha minden jól megy, azonnal kaptok egy visszaigazoló emailt.

A párosítások:

Kisvárda – Mezőkövesd
Dózsa – DVSC
Honvéd – Videoton
DVTK – ZTE
Felcsút – Kaposvár
Paks – Fradi

Mezőkövesd – Honvéd
Fradi – Kisvárda
DVSC – Felcsút
ZTE – Paks
Kaposvár – DVTK
Videoton – Dózsa

Az Üllői129 Góltotó támogatói:inverzmedia