Góltotó játékunk névadója, az Unibet különleges ajánlattal várja az NBI újraindulását, amely már a holnapi, DVSC elleni bajnokira is érvényes!

1000 Ft ingyenes fogadás minden Fradi-gól után!

Most különösen megéri az Unibeten fogadni, hiszen a szezon végéig minden Fradi gól 1000 Ft-os ingyenes fogadást ér.

Hogyan működik?

1. Helyezz el egy fogadást a Ferencváros bármely bajnoki mérkőzésére legalább 3000 Ft téttel, minimum 1.40-es nyereményszorzóval.

2. Küldd el az Unibet fiókod azonosító számát az ulloi129goltoto@gmail.com címre legkésőbb az adott mérkőzés utáni napon, a levél tárgya a következő legyen: “Unibet Üllői129 Fradi-gól játék“. Az Unibet fiókod azonosítóját a fogadóiroda oldalain tudod megkeresni, ehhez útmutatást ide kattintva találsz. A fiókazonosító mellé odaírhatod azt is, hogy melyik mérkőzésről van szó, csak a biztonság kedvéért.

3. Az adott bajnoki mérkőzésen születő minden Fradi-gól után 1000 Ft-os ingyenes fogadást ad az Unibet.

4. Az ingyenes fogadásokat a mérkőzést követő első munkanap után 48 órán belül írja jóvá az Unibet.

Fontos: az ingyenes fogadásokat csak azután a mérkőzés után kapod meg, amelyikre elhelyeztél egy fogadást legalább 3000 Ft-tal, minimum 1.40-es nyereményszorzóval. A szezon hátralévő részében az ajánlat minden Fradi-bajnokira érvényes, tehát minél több mérkőzésre fogadsz, annál több ingyenes fogadást gyűjthetsz.

Ha nincsen Unibet felhasználód, de részt szeretnél venni a játékban, akkor a következő linket használva elkészítheted unibetes felhasználódat: Unibet Üllői129 fiók regisztráció.

Részvételi feltételek:

– Ez egy exkluzív ajánlat az Üllői129 látogatói számára.
– A promócióban új és már regisztrált játékosok is részt vehetnek.
– A promócióban való részvételhez küldd el az Unibet fiókod azonosító számát az ulloi129goltoto@gmail.com címre legkésőbb az adott mérkőzés utáni napon, a levél tárgya a következő legyen: “Unibet Üllői129 Fradi-gól játék“.
– Ahhoz, hogy megszerezd az ingyenes fogadásokat, egy legalább 3000 Ft értékű fogadást kell elhelyezned a Ferencváros bármely bajnokijára minimum 1.40-es szorzóval. A fogadást elhelyezheted a mérkőzés előtt vagy élőben is.
– Azon a mérkőzésen, amelyre fogadtál, minden Ferencváros-gól után egy 1000 Ft-os ingyenes fogadást ad az Unibet. Tehát, ha a Ferencváros pl. 3 gólt szerez, egy 3000 Ft-os ingyenes fogadást írnak jóvá a számládon.
– Az ajánlat a bajnoki szezon hátralévő részében minden Ferencváros-mérkőzésre érvényes. Egy játékos több fordulóban is részt vehet a promócióban. Ennek értelmében minden olyan mérkőzés után megkapod az ingyenes fogadásokat, amelyre fogadtál legalább 3000 Ft-tal, minimum 1.40-es szorzóval.
– Az ingyenes fogadásokat a mérkőzést követő első munkanap utáni 48 órán belül írja jóvá az Unibet.
– Az ingyenes fogadásokat 2020 július 31-ig lehet felhasználni.
– Az ingyenes fogadásokból származó nyeremény készpénz, arra nem vonatkozik forgatási követelmény.
– Az ingyenes fogadásokból származó nyeremény a következőképpen alakul: nyeremény-tét.
– Az Unibet általános részvételi feltételei érvényesek.