Szergej Rebrov ügynöke beszélt erről – még három éves szerződése van a Fradi mesterének. Varga szerint jól érzi magát Szergej és nem tervezi, hogy távozik.

Valóban, a Dinamo Kijeven kívül számos más klubnál is jelölt Szergej Rebrov: Angliában, Szaúd-Arábiában és Kínában. A Fenerbahce elnöke is többször felvette velünk a kapcsolatot. Jól emlékeznek rá Törökországban, hisz játszott ott, követik Rebrov edzői sikereit.

Szergej Rebrovnak még három évre érvényes szerződése van. Boldog Budapesten, mellette van a családja és a klub is elégedett a munkájával. Magyarországon legyőzték a koronavírust, a futball visszatért, ahogy a szurkolók is a stadionokba.

Most a bajnoki címért harcol a csapatával. Az előző szezonban (ebben a szezonban – ulloi129) tizenöt év után bejutott a csapat a csoportkörbe. Egy lépésre voltak attól, hogy onnan is tovább lépjenek. Kétszer is partnerei voltak az Espanyolnak, legyőzték Moszkvában a CSZKA-t.

Szergej jól érzi magát a csapatnál és nem fog távozni. Mindazonáltal az edzői karrierben nem lehet túl hosszú távon tervezni. Örülünk, hogy van érdeklődés iránta.

Ajánlat a Dinamótól? Szergej nem járt ott, de mi udvarias emberek vagyunk és onnan is meggondolnánk egy ajánlatot, ahogy mindenhonnan. A Dinamóval sem én, sem Szergej nem vesztette el a kapcsolatot, jó viszonyt ápolunk a Szurkiszov-családdal. Februárban, amikor Kijevben jártam a Dinamo meccsén, beszéltünk, találkoztam Leonyid Burjakkal.

– Varga Sándor