Kennyt kérdezték a hétvégi bajnoki mérkőzés előtt.

– Az NB I márciusi félbeszakítása óta az előző fordulóban léptél pályára először, végigjátszottad a Puskás Akadémia elleni, 1-1-es eredménnyel végződő mérkőzést. Hogy érezted magad a pályán?
– Éreztem, hogy volt kihagyás, de mint mindig, vasárnap is igyekeztem a lehető legjobb teljesítménnyel meghálálni a vezetőedző bizalmát. Bántott, hogy nem tudtunk nyerni, de ez sajnos benne volt, nem volt olyan jó a csapat, nem tudtunk olyan helyzeteket kialakítani, melyekkel megnyerhettük volna a meccset. Ettől függetlenül szerintem mindenki megtette a magáét és 100 százalékot beleadott. Sajnos ez így jött ki, de már a következő meccsre fókuszálunk, remélem, azt behúzzuk.

– Egy elmaradt győzelem után hazai pályán folytatjuk – kell ennél több motiváció?
– A motivációnkkal eddig sem volt gond, a játékosoktól kezdve az edzői stábon át mindenki szeretné megnyerni az összes mérkőzést. Persze, egy teljes szezonon át ezt a célt nem könnyű teljesíteni, ám ettől még mindenkinek ez a vágya. Tudjuk, hogy a múlt heti pontvesztés miatt most szinte kötelező elvárás velünk szemben, hogy győzzünk, de elhihetik: hazai pályán egyértelműen a három pont megszerzése lesz a célunk.

– Vasárnapi ellenfelünk, a DVTK az NB I egyik legjobb formában lévő csapata.
– Nem szoktam azzal foglalkozni, hogy az éppen aktuális ellenfelünk milyen formában van, próbálok mindig a csapatom és a magam helyzetéből kiindulni. A csapattársaim és én is arra törekszünk, hogy a következő mérkőzésre minél jobb formában legyünk.

– Vasárnap ismét mehetnek nézők is a Groupama Arénába. Vártátok ezt?
– Sok változtatás van, tudom, hogy korlátozott számban jöhetnek be a szurkolóink. Ilyen körülmények között még mindig más lesz a mérkőzés hangulata, mint amit hazai pályán megszokhattunk, annak viszont örülök, hogy nem teljesen üres stadionban kell játszanunk. Mindig jobb, amikor szurkolók előtt léphetünk pályára.

– A heti edzések alapján hogy érzed, ismét helyed lehet a kezdőcsapatban?
– Nyilván minden játékos szeretné végigjátszani az összes mérkőzést, de a Fradinál például közel harmincan vagyunk a keretben. Mindenki nem lehet egyszerre a pályán, ezt el kell fogadni, én ezért sem foglalkozom azzal, hogy mi lesz. Viszont ha megkapom a lehetőséget, igyekszem élni vele.

Fradi.hu