Dávidék apás szülést terveznek novemberre.

Szerethető, egyszersmind emlékezetes időszakot él meg mostanában Sigér Dávid, a Fradi válogatott futballistája, hiszen gólokat lő, és gyarapodik a családja is.

A csütörtöki edzésen sokan kifejezték jókívánságukat Sigérnek, az FTC gólképes futballistája ugyanis apai örömök elé néz.

Ne higgyék, hogy kiálltam az öltöző közepére világgá kürtölni az örömömet, hiszen a srácok már korábban értesültek a gyermekáldásról, de még most is sorban gratuláltak – újságolja a középpályás.

Felesége, Zsuzsi 15 hetes áldott állapotban van, és az eddigi vizsgálatok szerint novemberben kisfiút hoz világra.

Március óta tudunk a jó hírről és fővárosi apás szülést tervezünk – mondja a kéttüdejű labdarúgó. – Most már csak az a kérdés, hogy Marco Rossi kapitány figyelembe vesz-e keretében, másodszor pedig a bolgárok elleni szófiai EL-pótselejtezőnk talán éppen novemberre eshet…

A pici névválasztása persze téma, bár Dávid akkor hiszi el, ha a szülőszobában meglátja, hogy valóban kisfia született. Szakít azzal a gyakorlattal, hogy olyan keresztneveket adnak a szülők, aminek eredetéről, jelentéséről sincs fogalmuk, ők Zsuzsival inkább olyat szeretnének, ami magyaros csengésű.

Amikor felvetettük, hogy dupla erőt adott-e neki a futballszezon folytatása előtt az új jövevény híre, igennel válaszolt.

Ezt akár azonnal a DVSC elleni mérkőzésen is felismerhették, hiszen az első fordulóból pótolt bajnokit két gólommal és nagyszerű csapatmunkával sikerült megnyernünk 2-1-re hazai pályán. Az elsőnél ideálisan érkezett a levegőben elém a labda, és viszonylag közelről nagy erővel zúdítottam azt léc alá, majd a másodiknál is sikerült jól eltalálnom a játékszert, amikor a Loki-kaputól 19 méterre vállaltam el a lövést. Annyit toltam a labdán, hogy a jobbik lábammal zavartalanul tüzelhessek, és a játékszer nagyjából ugyanott ért hálót, mint az első találatomnál.

Bors