Labdarúgó csapatunk vezetőedzője elismerősen beszélt az ellenfélről is – Nebojsa Vignjevic szerint a legjobbjukat nyújtották ma este a lila-fehérek.

Szergej Rebrov

Voltak lehetőségeink a második gól megszerzésére, leginkább kontratámadásokból a második félidőben. Jól kezdtünk, sikerült gólt szereznünk. Nem könnyű itt játszani, minden elismerésem Nebojsa Vignjevicnek, nagyon jól felkészítette a csapatát, ugyan nem lőttek gólt, de focizni szerettek volna. De mi betaláltunk, helyzeteket is kialakítottunk, így megérdemeltük a győzelmet. Nem érdekel, hogy 9 pont az előnyünk, az utolsó nyolc meccsre kell koncentrálnunk, főleg a következőre, profik vagyunk, ez az életünk, hogy mérkőzésről mérkőzésre készüljünk.

Nebojsa Vignjevic

Úgy gondolom, a játékosaim a legjobbjukat nyújtották, a bekapott gól mi játszottunk jobban, sok helyzetet alakítottunk ki. Sajnálom, hogy ezeket nem úgy használtuk ki, ahogy kellett volna, de próbálkoztunk, nyomtunk, ami nagyon nehéz a Ferencváros ellen, hogy 90 percig nyomj ellenük. Sajnos bekaptuk a gólt, és ha nem találsz be, nem számíthatsz arra, hogy pontot, pontokat kapsz. A hozzáállás az elejétől kezdve jó volt, a hibák pedig benne vannak a fociban. A folytatásban úgy kell játszanunk, ahogy ma este, és fontos, hogy gólokat kell szereznünk és fegyelmezettek legyünk. Mindent meg kell tenni a pontszerzésért, nem lesz könnyű három naponta pályára lépni.