Volt játékosunkat kérdeztük, aki szerint egy döntetlent elérhettek volna és elmondta véleményét csapatunkról is.

Tőzsér Dániel

A Fradi még nem úgy játszott, ahogy megszoktuk tőlük, ha a mérkőzés végén pontosabban játszunk elérhettünk volna egy döntetlent. Az utóbbi időkben ellenük vívott meccsek között most játszottak leggyengébben, persze ebben a körülmények is szerepet játszhattak. Meglepett, hogy a végére elfáradtak. Ugyanakkor az is igaz, hogy a Ferencváros egy jóval erősebb játékosállományú csapat, akik négy olyat tudtak cserélni, amivel nem lett gyengébb a csapatuk, ugyanazt a színvonalat hozták. Nekünk nem itt volt elvárás a győzelem. Gratulálunk a Fradinak!

A mérkőzés alatt, a játék hevében nyilván nem azzal vagy elfoglalva, hogy vannak-e a lelátón, próbálsz ettől elvonatkoztatni de azért megérzed, hogy más így játszani, hiszen itt mindig jó hangulat szokott lenni. Bízunk benne, hogy hamarosan visszatérhetnek a nézők, mert azért az az igazi.

Nekünk arra kell figyelni, hogy a végén ne legyen problémánk, ezért is lett volna jó legalább egy pont. Ami a Fradit illeti, úgy gondolom a legerősebb csapat jelenleg, nem tudjuk, hogy fogják folytatni, melyik csapat milyen formában van, de ameddig ment a bajnokság, ők voltak idén a legjobbak.

Örülök, hogy úgy látszott, hogy jól ment, de ez egy hosszú történet, itt az ideje, hogy átadjam a helyem a fiataloknak.