Támadónk nyilatkozata mellett videót és fotókat láthatsz az elmúlt napok edzéseiről.

– Kezdjük egy könnyedebb témával! Többször változtattál a hajviseleteden, mióta nálunk játszol, most viszont az eddigiektől eltérően rövid frizurára váltottál. Mit szólt ehhez a családod, hogyan fogadták ezt a csapattársaid?
– Ez valóban egy kicsit másabb viselet, mint amit eddig megszokhattak tőlem, de elég régóta nem vágattam le a hajamat, ezért most úgy gondoltam, hogy változtatok egy kicsit. Az eredmény mindenkinek tetszett, nekem is.

– Számodra mi volt a legnehezebb azokban a hetekben, amikor szünetelt a bajnokság?
– Mindannyiunk számára nehéz volt, hogy egyszer csak felfüggesztették a bajnokságot és nem játszhattunk, ráadásul azt sem lehetett biztosan tudni, hogy mikor folytathatjuk a megkezdett munkát. Mi a klubnál és otthon is betartottuk a szabályokat, én kizárólag edzésre jártam, ezért nekem is megváltozott az életem, de ezt az áldozatot mindenkinek meg kellett hozni a vírus terjedésének megállítása érdekében. Nagyon vártam már, hogy visszatérjen a futball, boldog vagyok, hogy most már a bajnokság folytatására készülhetünk.

– Az újrakezdés előtt öt felkészülési mérkőzést játszott a csapat, hogy érzed, milyen formában várjuk az NB I újraindítását?
– Szerintem napról napra egyre jobb formába lendültünk, miután újra elkezdhettük a közös edzéseket és sorra jöttek az edzőmeccsek is. Eleinte persze nehéz volt, hiszen közel két hónap után játszottunk újra, de tudjuk, ez nem csak a mi problémánk, a riválisok is ugyanezzel küzdenek. Hiszek a csapatban, valamennyien nagyon várjuk már, hogy újrakezdődjön a bajnokság és ismét tétmérkőzéseket játszhassunk.

– Személy szerint milyen célokkal vágsz bele a hátralévő mérkőzésekbe, milyen elvárást fogalmaztál meg magaddal szemben?
– Természetesen én is szeretnék minden mérkőzésen gólt szerezni, illetve jó játékkal segíteni a csapatot, de számomra a legfontosabb, hogy minden meccset megnyerjünk. Örülök, ha ehhez én is hozzájárulhatok.

– Mit gondolsz a következő, szombati ellenfelünkről, a DVSC-ről?
– A DVSC jó csapat, emlékszem, amikor legutóbb, februárban játszottunk ellene, akkor is komoly ellenállást tanúsított, nem volt könnyű dolgunk. Ezúttal is mi játszunk majd otthon, hazai pályán pedig mindig a győzelem a célunk. Bajnoki címet szeretnénk ünnepelni a szezon végén, ezért fogunk harcolni az összes következő mérkőzésen!

Fradi.hu

További fotók: szerdai és csütörtöki edzés @ FTC facebook