Ma a következő lépés egy újabb edzőmeccs délután – a TV közvetíti! -, az edzésekről is láthattok fotókat.

– Újra együtt tréningezhet az egész csapat, ráadásul már edzőmérkőzéseket is játszhattok. Az utóbbi hetek kiscsoportos tréningjei után ez biztosan felüdülés számotokra is.
– Egy darabig csak szigorú szabályok betartása mellett edzhettünk, ezek után nagy örömmel vetettük bele magunkat újra a teljes intenzitású munkába. Boldogok vagyunk, hogy folytatódhat az NB I, mindannyian nagyon motiváltak vagyunk, hiszen szeretnénk megnyerni a bajnokságot. Ennek szellemében készülünk az edzéseken és az edzőmeccseken is.

– Mi volt a legnehezebb számodra az utóbbi hetekben, amikor minden olyan bizonytalan volt?
– A legnehezebb az volt, hogy nem szabadott elhagyni a lakást, így nem igazán lehetett csinálni semmit sem. Persze, ez nem csak nekem okozott nehézséget, világszerte nagyon sokan szenvedtek amiatt, hogy nem mehetnek ki, hogy nem élhetik a megszokott életüket. Ez nehéz volt, de az adott helyzetben a kijárás korlátozása volt a legjobb megoldás.

– Azóta túl vagyunk az első edzőmérkőzésen, szombaton – a te gólodnak is köszönhetően – 4-1-re nyertünk az MTK ellen. Milyen volt újra meccset játszani?
– Kicsit nehéz volt számunkra közel két hónap után újra mérkőzést játszani, de összességében jó élmény volt pályára lépni. Nagyobb kihagyás után sosem egyszerű futballozni, az erőnlét fenntartása nagy kihívást jelent olyankor, amikor nem játszol hétről hétre mérkőzést. Lépésről lépésre haladunk, ezen a héten is játszunk még edzőmeccseket, továbbra is igyekszünk a legjobbunkat nyújtani.

– A bajnokság folytatása előtt holtversenyben második vagy a házi góllövőlistán, eddig hét gólt szereztél. Elégedett vagy ezzel a mutatóval?
– Természetesen nem, szeretnék még több gólt szerezni. Amikor tavaly nyáron átigazoltam a Ferencvároshoz, eleinte időre volt szükségem, hogy felvegyem a ritmust, ám úgy érzem, utolértem magam, mostanra az önbizalmam is egyre nagyobb. Számomra nem jött túl jól a bajnokság kényszerű szüneteltetése, de igyekszem ott folytatni, ahol abbahagytam – a szezon végéig szeretnék sokkal több gólt szerezni, mint amennyinél jelenleg állok.

Fradi.hu

További fotók: hétfői és keddi edzés @ FTC facebook