Folytatódik a Fradi és az LSH közös akciója.

A „Hősöknek főzünk!” akció keretein belül áprilisban minden nap meleg ebédet és tízórai péksüteményeket szállítottunk a Groupama Aréna konyhájából a Szent László Kórház dolgozói számára.

Kezdeményezésünket folytatjuk, május 1-től további két héten keresztül hétköznaponként – kérésükre – már 150 adagot, hétvégéken és ünnepnapokon pedig 110 adagot biztosítunk az egészségügyi dolgozóknak. Az akcióhoz csatlakozott a Groupama Biztosító, mely az ételek és a hozzávalók finanszírozásában segít a második szakaszban.

Stadionunk cateringes partnere, az Eventrend Group dolgozói az ebédet készítik és juttatják el a kórházba, a Pek-Snack Kft. pedig a tízórai étkezéseket segíti termékeivel.

Az akcióhoz május 1-től csatlakozik az Eisberg Hungary Kft. is, akik friss salátákkal egészítik ki az étkezéseket.

A Lagardère Sports Hungary Kft. és a Ferencvárosi Torna Club nagyra becsülik azokat az egészségügyi dolgozókat, akik ezekben az időkben is emberfeletti módon küzdenek mindannyiunkért a koronavírus-járvány elleni harcban. Hiszünk abban, hogy ezekben az időkben az összefogás a legfontosabb, így ezzel az akcióval továbbra is szeretnénk támogatni a kórházi dolgozók példamutató odaadással végzett munkáját.

Fradi.hu