Fradista társunk főzdéje jótékonysági akciójához április 21-ig lehet csatlakozni, a cél életmentő eszközök és gyógyszerek beszerzése. A megjegyzésbe mindenképp írjátok be, hogy “Hajrá Fradi!” így Marciék nyomon tudják követni, hogy a Fradi-család mennyivel járult hozzá! Minden további információt és a rendeléshez kitöltendő űrlapot itt találod: Hara’Punk Sörfőzde.

Kedves Emberek!

A koronavírus hatásait mind vállalkozásként mind magánemberként mi is egyből megéreztük. A sok bizonytalanság, megválaszolatlan kérdés és zuhanó gazdasági mutatók mellett könnyű azt gondolni, hogy tehetetlenek vagyunk, pedig ez nem igaz!

Kitaláltuk, hogyan segíthetnénk a legtöbbet a koronavírus elleni küzdelemben, de ehhez a Hara’Punk egyedül kevés, Rátok is szükségünk lesz! A megoldás természetesen a sör. Egy olyan sör, mellyel támogatod a koronavírus elleni küzdelmet, és mikor elkészül, meg is ihatod. Sőt, mint feketeöves sörfogyasztó és vírusellenes harcos, a címkén még a neved is rajta lesz és a sör típusára is szavazhatsz!