Öregfiúk csapatunk is megkezdte a tavaszi szezont.

Három újoncot is avatott öregfiúk csapatunk, amely a tavaszi szezon első mérkőzésén a Budafokot fogadta: a kapunkat Szabó Gábor őrizte, míg előtte Csiszár Zoltán és Dragan Vukmir állt a védelem közepén.

Igaz, az első félidő inkább a támadókról szólt. Az első gólunkat Palásthy szerezte, aki szép passzjáték után lépett ki, és helyezett a kapuba. Rögtön ezután Bubcsó lőtt két szép gólt, majd Lisztes is eredményes volt egy remek akció végén, így hamar eldöntöttük az összecsapást. Még úgy is, hogy az ellenfél a szünet előtt szépített (4-1).

A második játékrészben folytatódott a Fradi-henger. Előbb Jovánczai önzetlen passza után Lazic lőtt a kapuba, majd Bubcsó pazar mozdulattal emelte át a kapust 20-ról, ezzel megszerezte mesterhármasát. A végén pedig egy 40 méteres gólt is született, ezt Lengyel Béla emelte az ellenfél kapujába, így végül 7-1-re nyertünk.

Dzurják József (vezetőedző): – Fiatalítottunk a védelmen, mert nagy nevek – Szűcs, Telek, Keller – hiányoztak sérülés miatt. A srácok élvezték, hogy úja együtt vannak, szemet gyönyörködtető volt néha a játékunk, szebbnél szebb gólokat szerezve nyertünk.

Férfi labdarúgás, öregfiúk, 12. forduló
Ferencváros 7-1 (4-1) Budafok
Gólok: Bubcsó 3, Lazic, Lengyel, Lisztes, Palásthy

Szabó G. (Vékony) – Ebedli (Szeiler), Csiszár, Vukmir (Lengyel), Fehér Á. (Ujfalusi) – Lazic (Szenes), Balog Z. – Józsi (Jordáki), Lisztes, Bubcsó – Palásthy (Jovánczai)

Fradi.hu