A fehérváriak sportigazgatója a Fradi és a Videoton vezetői közötti viszonyról is beszélt.

– Lát esélyt a bajnoki cím megszerzésére?
– Mindenképpen, ám ehhez a hátralévő fordulókban már nem hibázhatunk, a Ferencvárosnak pedig botlania kell. Csak magunkat okolhatjuk, amiért a tavasszal több bajnokin értékes pontokat veszítettünk el, elég csak a Debrecen vagy a Honvéd elleni meccsre gondolni. A Ferencváros elleni rangadón megérdemelten nyert a vetélytárs, jobban futballozott. A zöld-fehérek elleni meccs előtti taktikai értekezleten és videózáson egyaránt részt vettem, finoman fogalmazva nem azt láttam a pályán, amit a vezetőedző gyakoroltatott és kért a labdarúgóktól. Sokat rágódtunk azon, miért alakult így, ám a megfejtést megtartjuk magunknak.

– Az utóbbi két idényben a Mol Fehérvár és a Ferencváros versengett a bajnoki címért, a jelenlegiben szintén. A tavalyi Ivan Petrjak-ügy után milyen a viszony a két egyesület vezetői között?
– Ha a közelmúltat nézem, a legutóbbi egymás elleni bajnoki előtt mindenki részt vett a vezetőségi vacsorán, jó hangulatú összejövetel volt, nem éreztem, hogy feszültség lenne a két egyesület között. Ezzel mindent elmondtam.

Teljes interjú: NSO