Sigér mellett a debreceni Kinyik Ákost kérdezték, a piros-fehérek védője elmondta, soha többé nem akar az őszi meccshez hasonlót átélni.

Sigér Dávid

Amikor még nagyobb hagyománya volt a téli teremtornáknak, a debreceni Real Team-kupára rendszeresen visszajártam, ilyenkor összejöttünk a régiekkel, Bódi Ádámmal, Ferenczi Jánossal, Bényei Balázzsal és a többiekkel, s felidéztük a szép időket. Sajnos ezek az összejövetelek megszűntek, és már én sem kockáztatok sérülést a teremben. Ha szombaton összefutunk a meccs után a Grounpama Arénában, nyilván váltunk néhány szót, ennyi. Az ősszel minden sikerült, kijött a lépés, ám nincs két egyforma meccs. Akkor sem leszek elégedetlen, ha csupán egy nullára győzünk.

Kinyik Ákos

A Fradi ellen játszunk idegenben, aligha unatkozunk majd. Ismerjük az ellenfelet, remek támadókkal kell majd szembenéznünk, de ennek a mérkőzésnek is úgy vágunk neki, mint az összesnek: győzni akarunk. A Mezőkövesd megmutatta, ez nem lehetetlen, de kétszer egymás után ritkán szenved vereséget a Fradi. Az őszi meccsnek sok tanulsága volt: hat egyre kaptunk ki. Szétestünk. Fájó emlék az a mérkőzés, nyilván soha többé nem akarunk hasonlót átélni. Remélem, sok néző és remek hangulat lesz a Groupama Arénában, az ilyen légkörű mérkőzésekért érdemes futballozni, engem valósággal felvillanyoz az ilyen miliő.

NS nyomán