És a Fradi-sporttelep, valamint a Groupama Aréna pályafenntartói is elismerésben részesültek az elmúlt napokban.

2020-ban is kiosztásra került az „Év pályafenntartója” díj, amelyet az NB I edzőlétesítményei kategóriában is átadtak. A díjazott a tavalyi évhez hasonlóan Holló Patrick lett, aki az FTC-MVM Népligeti Sportközpontban végzett színvonalas szakmai munkájáért kapta az elismerést.

Nagy megtiszteltetés, hogy másodszorra is megkaptuk ezt a díjat – mondta Holló Patrick. – Sok ember kemény munkája kellett ehhez. Ez a siker a csapaté is, remélem, mi is hozzá tudtunk tenni a sikeres tavalyi évhez. Továbbra is azon leszünk, hogy a játékosok a legjobb körülmények között dolgozhassanak.

Fradi.hu

View this post on Instagram

🏆Díjat kapott pályafenntartó csapatunk!🏆 Bár a mindennapok során kevés reflektorfény esik rájuk, Pentz Péter, Horváth Dávid és Laczkó Zoltán napról napra azért dolgoznak, hogy tökéletes pálya várja csapatunkat a hazai mérkőzéseken. Ezt most a szakma egy díjjal is elismerte, amire végtelenül büszkék vagyunk! 💚 A Magyar Sportpálya-fenntartók Egyesülete (MSFE) február 18-án tartotta a 3. éves Pályafenntartó-konferenciáját az új Puskás Arénában, rekordszámú 160 fős szakmai közönség részvételével. A konferencián bemutatásra került a 2020-as labdarúgó- Európa-Bajnokságra való felkészülés folyamata és a helyszínt adó létesítmény technológiai fejlettsége.🏟 Idén is kiosztásra került az ,,Év-pályafenntartója díj", amelyet az NB I., NB II. és NB III. stadion/centerpálya, valamint NB I. edzőlétesítmény kategóriákban ítéltek oda. A 2019-es év NB I. stadion pályafenntartója a Groupama Aréna csapata lett. 🎉🍾 #groupamaarena #hajrafradi

A post shared by Groupama Arena Official (@groupama.arena.official) on