Németh Kálmán 94 évesen ült át a mennyországbeli Ferencváros lelátójára.

Számos szép és felemelő történetet élhettünk meg az ulloi129.hu szerkesztőjeként, de az egyik legszebb volt, amikor Sly-t és papáját látogattuk meg, hogy átadjuk az oldal olvasóinak és szerkesztőinek ajándékait. Akkor ismertük meg személyesen Kálmán bácsit, aki akkora már legenda volt az oldalon, hiszen Sly tolmácsolásában mindig megismerhettük magvas gondolatait, sőt a góltotó játék doyenjeként tippjeit is.

Sokszor elhangzik, hogy valakinek élete a Ferencváros, neki tényleg az volt. Hiszen unokája odaadó szeretete mellett a Fradi nyitott ablakot a világra utolsó éveiben, amikor már nehezen tudott kimozdulni. Ő, akinek ifjú korában megadatott, hogy a világ valaha volt egyik legnagyobb focistáját, Sárosi Gyurkát látta játszani nem hagyta el a Fradit bármilyen rossz vagy éppen jó volt a csapat. Nem számítottak neki a viták, neki egy volt fontos, hogy a Ferencváros győzzön.

Megadatott neki, hogy megérje a 30. bajnoki címet és az Európa Liga szereplést, majd egy vesztes meccs után költözött el erről a világról még egy utolsó tanítást adva nekünk, hogy tudjuk valójában mi mennyire fontos dolog a világban.

Isten legyen Veled odafent Sly papa!
Részvétünk és kitartást neked Sly!