Egykori csapatkapitányunk továbbra sem pihen, ezúttal teqballban jeleskedett, de az is kiderült annak idején lábteniszben ki volt a legjobb a Fradiban.

Az idei Eb tiszteletére 20 óra 20 perces teqballvilágcsúcsot állított fel Keller József és a csapat többi tagja.

A csúcsjavítás aktív részese Keller József egykori ifjúsági Eb-aranyérmes focistánk, aki később a Fradi és Honvéd felnőtt együttesével bajnoki címet szerzett. Az 54 éves sportember végigcsinálta a rekorddöntést, de nem tagadja: elfáradt.

Reggel hattól kezdtük és valamikor éjjeli egy-kettő közötti időpontban fejeztük be a teqballozást – mondta a Borsnak Keller. – Öt pár felváltva ügyeskedett, valamennyi duóra többször egy óra pattogtatás, fejelgetés jutott.

Bár Keller szerződéses katona, főtörzsőrmesterként remek erőállapotnak örvend, és rendszeresen futballozik, érezte, ami sok, az sok, ugyanis az egyik lába belezsibbadt a labdázásba. Kérésünkre meg sem próbálta összeszámlálni, hányszor ért labdához.

A technikával ma sincs gondom, hiszen egykor a Fradiban edzések után lábteniszeztünk. Én Szeiler Józseffel voltam egy párban, és elég ritkán találtunk legyőzőre. Az viszont tény, hogy az erdélyi származású fradista, Szenes Sándor volt az FTC legjobb lábtengósa, pingpongo­sokat megszégyenítő lecsapá­sai voltak.

forrás: borsonline.hu