A házigazda briteket múltuk felül remek játékkal – az utolsó selejtezőkörre augusztusban kerül sor, a lettországi csoportba kerültünk be.

Férfi jégkorong, olimpiai előselejtező, 3. mérkőzés
Nagy-Britannia 1-4 Magyarország
Harmadok: 0-0, 0-2, 1-2

A nemzeti csapatban clubunkat Arany Gergely, Nagy Gergő és Tóth Richárd képviseli. Csapatkapitányunk a magyar válogatottban is megkapta a “C” betűt. Másodedzőként Fodor Szabolcs is tagja volt a szakmai stábnak.

Beszámoló: Fradi.hu, Jégkorongblog, MJSZ
Teljes mérkőzés: Olympic Channel

Az olimpiai selejtező 4. körében Rigába utazik majd a válogatott augusztusban, ahol a házigazda Lettország mellett Franciaország és Olaszország ellen lépünk jégre.

Jarmo Tolvanen

Mondhatjuk úgy is, hogy revansot vettünk. Nyilván szóba került a két éve vívott meccs, amelyen szintén mi voltunk a jobbak. Szombaton nem voltunk elégedettek a tempónkkal, ezért módosítottunk a letámadásunkon és kicsit a védekezésünkön is, ami már az első harmadon meglátszott. A másodikban nagyon jöttek a britek, túl sok időre szorultunk a harmadunkba, ugyanakkor a védekezésünk működött, a harmadik pedig kiegyenlítetten alakult, csak mi be tudtunk találni a kontráinkból, Miki pedig a mérkőzés legjobbjaként teljesített a kapuban.