Fodrásza részletezte a folyamatot.

Megirigyelte Gróf Dávid hajszínét a Fradi brazil focistája, Isael, akinek leg­újabb frizurája ugyanabban a szigetszentmiklósi szalonban készült, mint csapattársáé.

A Pest megyei Szigetszentmiklóson készülnek a labdarúgó NB I legextrémebb frizurái: a Fradi-kapus Gróf Dávid fodrászához, Várady Szabolcshoz kezdett el járni ugyanis a klub másik különleges fürtjeiről elhíresült focistája, Isael is. A brazil játékos gyakran változtatja hajkoronáját, volt, hogy befonatta azt, egy ideje pedig szőkén mutatkozik.

Dávid már másfél éve a vendégem, és a mostani hajszíne annyira megtetszett Isaelnek, hogy legutóbb eljött vele hozzám – mesélte a Borsnak Szabolcs, aki kihívásnak tekintette elkészíteni a támadó frizuráját. – Olyan a haja, hogy megáll benne a fésű, vizesen pedig egybeáll az egész. Korábban is dolgoztam már ha­sonlóan erős fürtökkel, de Isaelé közel áll az afrohajhoz. Mivel minél világosabb színt szeretett volna, majdnem egy óráig szívattuk a sötét haját, majd befestettük, oldalt és hátul pedig felnyírtam neki. Az egész nagyjából két óra alatt készült el.

Isael állítólag nagyon elégedett Szabolcs munkájával, úgy fogalmazott: még sosem volt ilyen jó színe a hajának, úgyhogy hamarosan újabb szőkítésre jelentkezik nála. Mint azt a fodrász elmondta, erre nagyjából havonta van szükség, a hajnyírásra viszont gyakrabban, általában kéthetente érkeznek hozzá a Fradi focistái.