És tartottuk itthon a Vígh Balázs Vándorkupát – a derbit Nagy Gergő 100. Erste Liga gólja döntötte el a hosszabbításban.

Férfi jégkorong, Erste Liga, 29. forduló
Ferencváros 6-5 (hu.) UTE
Harmadok: 3-3, 2-1, 0-1, 1-0
Gólok: Pavuk (Switzer), Kulmala (Switzer, Tóth Gergely), Kulmala (Switzer, Tóth Gergely), Hegyi (Nagy), Tóth A. (+1), Nagy (+1, Switzer)

Beszámoló: Fradi.hu
Teljes mérkőzés: MédiaKlikk

Arany (Nagy K.)
Kärmeniemi, Pulli – Nagy G., Németh, Tóth Ad.
Hegyi, Sarcia – Kulmala, Pavuk, Switzer
Boros, Tóth Gergely – Hajós, Roczanov, Tóth Gergő
Jászai – Pozsár, Tóth Re., Tóth Ri.

A Vígh Balázs Vándorkupával

Fodor Szabolcs

Nagyon jól kezdtünk, de a háromgólos előny nem volt benne a játékban, ahogy utána a három bekapott gól sem. Ott talán még mindkét csapat a Karácsony bűvöletében volt, sok hiba volt a hat gólt hozó harmadban. Utána mindkét oldal rendezte a sorokat, és egy nagyon jó, közönségszórakoztató mérkőzés alakult ki. Ha 3-0 után sikerült volna még egyet lőni, az talán lezárta volna a meccset, de az Újpest nagyon szépen dolgozott, hogy vissza tudjon jönni és utána ki-ki mérkőzés volt. Sok előnyös gól volt, a végén is az döntött, nagyon örülünk, hogy sikerült behúznunk, mert ez komoly presztízs. Nagyon köszönjük a közönségünknek is, ez egy igazi derbihangulat volt, telt ház, szeretnénk minél többet ilyen komoly hangulatban, ilyen telt ház előtt játszani!