A Felcsút elleni bajnoki után a MikulásGyárba kerülnek az adományok.

Karácsony közeledtével ismét összefogásra buzdít a Fradi Család! December 2. és 8. között – a tavalyi évhez hasonlóan – a Ferencvárosi Torna Club és a Lagardère Sports Hungary Kft. karácsonyi adománygyűjtést szervez a MikulásGyár számára. A közös jótékonysági megmozdulás során rászoruló családokat segíthetnek.

Elsősorban tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szereket, jó minőségű ruhát, könyvet és játékot várunk adományként. Fontos, hogy a rászorultaknak tartós élelmiszerre van a legnagyobb szükségük. Így, amennyiben lehetőségük van, hozzanak minél több konzervet, tésztát, lisztet, cukrot, rizst, olajat stb. A tartós élelmiszerek mellett természetesen a ruhákat, játékokat, könyveket is várjuk, ám arra kérjük segíteni vágyó szurkolóinkat, hogy olyan ajándékokat hozzanak, amelyeket maguk és gyermekük is szívesen fogadnának.

Az ajándékokat december 2. és 8. között gyűjtjük a Groupama Arénában. December 2-tól 6-ig (hétfő-péntek) 9:00 és 18:00 között várjuk a felajánlásokat a stadion főbejáratánál, az épületen belül kialakított hivatalos gyűjtőpontnál.

December 7-én, szombaton 10:00 és 16:00 között adhatóak le az ajándékok, míg december 8-án, vasárnap, az FTC-Puskás Akadémia NB I-es mérkőzés napján a főbejárati gyűjtőpont mellett, a hazai kapucsoportoknál kihelyezett gyűjtőpontoknál is leadhatók lesznek a felajánlások.

A hozott ajándékokat, adományokat nem szükséges becsomagolni, akár kézben, akár dobozban is letehetőek a stadionon kívül kihelyezett gyűjtőpontokon.

Az összegyűjtött adományokat a vasárnapi mérkőzést követő héten játékosaink személyesen viszik el a MikulásGyárba, melyeket később a Magyar Vöröskereszthez juttat el a Magyar Posta.

Amennyiben a jövő hét folyamán nem tudnak ellátogatni a Groupama Arénához, de szeretnének segíteni, úgy azt december 21-ig minden nap megtehetik. Személyesen a Millenáris Parkban (9:00 és 21:00 között) és a Lurdy Házban (10:00 és 19 között), valamint a József Attila Színházban (hétköznaponként 10:00 és 18:00 között) adhatók le adományok. Az ajándékok postai úton is eljuttathatók a MikulásGyárba, ám kérjük a feladandó adományokat minden esetben zárt dobozokba tegyék és a dobozokra írják rá nagybetűkkel: MIKULÁSGYÁR.

Fogjon újra össze a Fradi Család, varázsoljuk ismételten szebbé rászoruló társaink karácsonyát!

Fradi.hu