A fradista lányok 17 találatot jegyeztek a VB negyedik csoportmeccsén.

Női kézilabda, világbajnokság, C-csoport, 4. forduló
Magyarország 30-20 (17-9) Szenegál
Fradista gólok: Márton 5, Háfra 2, Klujber 2, Kovacsics 2, Lukács 1, Schatzl 1

Beszámoló: Fradi.hu, MKSZ, NSO
Teljes mérkőzés: MédiaKlikk

Kovacsics Anikó

Örülök, hogy felszabadultan tudtunk ma játszani. Azon dolgoztam, hogy visszajöjjön az önbizalmam, volt bennem egy görcsösség eddig, de szerencsére nagyon sok támogatást kaptam itt is és otthonról is. Boldog vagyok, hogy ma mindenki hozzá tudott tenni, kiemelném Kovács Annát is, jó volt, hogy így tudtunk együtt játszani és biztos vagyok, hogy jönni fognak a többiek is.

Márton Gréta

A lányoknak köszönhető az az összes gól, amit lőttem, hiszen nagyon jó helyzetekből lőhettem, jók voltak a passzok, amiket kaptam. Nagyon szerettünk volna győzni és megmutatni a közönségnek és magunknak is, hogy mit is tudunk igazából. A spanyol meccs után úgy éreztük, hogy szintet léptünk Montenegró ellen, de sajnáltuk, hogy nem tudtunk győzni és alul maradtunk egy góllal, a románok ellen talán még jobb teljesítményt tudunk nyújtani. Ez a mai meccs jót tett a lelkünknek, holnap nyugodtabb napunk lesz, hisz szünnap következik, így lesz időnk gőzerővel a románokra koncentrálni.

Kim Rasmussen

Nagyon koncentrált és remek első félidőt produkáltunk, a játékosokon azt láttam, hogy segítették egymást. A támadás is jól működött, jól játszottak a támadóink, Kovacsics és Háfra az első öt perc után visszajött és keményen játszott, de azt hiszem, hogy minden játékos hozzátett ehhez a győzelemhez. Forgattam a csapatot, hogy mindenki tudjon egy kis önbizalmat szerezni, de egyáltalán nem volt egy könnyű meccs. Kilenc méterről sok gólt tudtunk lőni, nagyon fontosak ezek a távoli gólok szerzése, de azért az is igaz, hogy nehéz volt Szenegál ellen játszani, jó védekezésük volt.