Játékmesterünket kérdezték, aki elmondta azt is, hogy imád a fradisták előtt játszani.

Eddig két gólt szereztünk a csoportkör során, és mindkettőnél komoly szerepet vállaltál.

Ennek felettébb örülök, de úgy érzem, hogy a gólszerzésben még fejlődnünk kell. Több találatot kell jegyeznünk ahhoz, hogy nyerjünk, viszont érzem magunkon, hogy egyre jobban, tudatosabban kezdtünk játszani. Fontos összecsapás elé nézünk most is, és csak a három pontért szállunk harcba csütörtökön az Espanyol ellen.

Mit gondolsz arról, hogy két játéknappal a csoportkör vége előtt abszolút reális esélyünk van a továbbjutásra?

Ez motivál minket igazán. Úgy vágunk neki a soron következő két nemzetközi meccsünknek, hogy mindkettőt szeretnénk megnyerni. Márpedig, ha ez sikerül, akkor meglesz az egyenes kieséses szakasz!

Az utóbbi mérkőzéseken rendszeresen a kezdőben kaptál helyet. Hogy érzed a játékot?

Örülök, hogy ennyi játéklehetőséghez jutok mostanában, és ezek szerint tetszik az edzőnek, amit edzésen, illetve a tétmeccseken lát tőlem. Ahogyan nekem, úgy a keret önbizalma is egyre nő, és látom, hogy meccsről meccsre jobb teljesítményt nyújtunk.

Láthattuk az előző győzelmünk után, hogy a gyermekeiddel együtt ünnepeltél. Mindig kilátogat a család a meccsre?

Amikor kevésbé hűvös a levegő, akkor mindig kijönnek. Nagyon örülök ennek, előttük igazán jó futballozni. A feleségem meg is kért a meccs előtt, hogy rúgjak neki egy gólt, és végül ez összejött. Természetesen a különleges gólöröm is neki szólt.

A Zalaegerszeg elleni bajnokin több esetben remekül összejátszottatok Tokmac-kal és Bolival.

Rengeteget játszunk együtt mostanában, és valóban jól megértjük egymást. Lendületes játékot produkálunk, és tudjuk, hogy kinek hova passzolhatjuk, hogyan mozog a másik, mire készül a következő pillanatban.

Barcelonába is egy nagyobb szurkolói csoport utazott ki, most pedig többezren fognak titeket buzdítani a Groupama Arénában. Milyen lesz így pályára lépni?

Imádok a közönségünk előtt játszani! Olyan mennyiségű adrenalin szabadul fel ilyenkor bennünk, hogy mindenképpen győzni szeretnénk a fradistákért. Remélem, hogy most is kiváló hangulatban, sportszerűen fognak drukkolni nekünk, mi pedig három ponttal tudjuk ezt meghálálni.

Fradi.hu