Endi emellett a jégkorong és vízilabda csapat meccseit is látogatja alkalomadtán.

Botka Endre

Ha kézilabda, akkor a Ferencváros női csapata… Nem azt mondom, hogy törzshelyem van a lelátón, de többször voltam már ott a lányok meccsén. Természetes, hogy időnként kijárok, mégiscsak a Fradi-családhoz tartozunk. A kézilabdát a televízióban is szívesen nézem, a klubcsapatok nemzetközi mérkőzéseit és a válogatott összecsapásait is figyelemmel követem.

Talán nem meglepő, a Ferencváros Újpest elleni derbijén voltam kint a jégcsarnokban. A közelmúltban mi egy nullára vertük meg a lila-fehéreket, és a hokisok is legyőzték az újpestieket, amikor kint voltam a mérkőzésükön. A televízióban nemigen élvezem a jégkorongot, nagyon kicsi a korong, nehéz követni, éppen merre jár. Ettől függetlenül izgalmas sport, dinamikus, igazi harcosok játsszák. Itt is a Fradi a bajnoki címvédő, ez külön öröm.

Voltam már vízilabda mérkőzésen, nagyon élveztem. A ferencvárosi csapattársaimmal mentünk ki, korábban sosem jártam még meccs miatt az uszodában. A hangulat nagyon más, mint egy futball mérkőzésen, zárt a létesítmény, sokkal kevesebben vannak, mégis nagyon jó volt az atmoszféra. Ráadásul a Fradi a BL-győztes, idén mindent megnyertek a fiúk.

SportKrém – NS