A moszkvai Európa Liga találkozó óta csütörtöki ellenfelünk is három mérkőzést játszott – két bajnokit és egy kupameccset: a városi rangadót elveszítették, a kupában továbbjutottak, legutóbb pedig az éllovas szentpétervári Zenit otthonában szereztek pontot. A CSZKA Moszkva csapata szerdán érkezik Budapestre, a csütörtök esti EL-meccs után vasárnap az orosz bajnokságban a Szocsi otthonába látogat.

A moszkvai EL-meccsünk után a kiesés elől menekülő Dinamo Moszkvát fogadták és meglepetésre tőlük is kikaptak egy góllal. Ezen a meccsen az Akinfejev – Fernandes, Karpov (Sarlija), Divijev, Magnússon, Obljakov – Bistrovic, Bijol (Kucsajev) – Vlasic, Akmetov (Sigurdsson) – Csalov összeállításban játszottak, a Dinamo a 85. percben szerezte győztes gólját.

CSZKA Moszkva 0-1 Dinamo Moszkva:

Teljes mérkőzés: YouTube

A két orosz bajnoki találkozó között a moszkvaiaknak is kupameccs volt a programjukban, az UFA együttesét fogadták és 1-0-ra nyertek hazai pályán.

Zenit Szentpétervár 1-1 CSZKA Moszkva:

A moszkvaiak az Akinfejev – Fernandes, Karpov, Divijev, Magnússon, Obljakov (Gogoua) – Akmetov (Nababkin), Bistrovic – Vlasic, Bijol – Csalov (Kucsajev) összeállításban játszottak. A góljukat a horvát Vlasic szerezte az első félidő végén, míg a szlovén Bijolt az 54. percben kiállították.

Teljes mérkőzés: YouTube