Malária level végtelen.

Mint ismert, a Fradi egykori ghánai légiósa, Joseph Paintsil érdekes körülmények között távozott a zöld-fehérektől 2018 nyarán: a támadó ügyében egyet nem értés alakult ki a Ferencváros, illetve a Tema Youth csapata között annak kapcsán, hogy foglaltatott-e opciós jog Paintsil kölcsönszerződésébe, végül a játékos a belga Genk csapatát választotta.

A 21 éves futballistát manapság sem kerülik el a feszültségekkel teli ügyek, mert bár klubjában október 2 óta keretbe sem került, a ghanasoccernet.com értesülései szerint a Genk nem engedi el Paintsilt válogatottjával a november 8-án kezdődő, egyiptomi rendezésű U23-as Afrikai Nemzetek Kupájára.

A portál kiemeli, ez a lépés szembemegy a FIFA előírásaival, melyek szerint a klubcsapatok kötelesek igazolt és egészséges játékosaikat elengedni válogatottjukhoz, amennyiben meghívót kapnak, illetve az esedékes nemzetközi torna nyitómérkőzése előtt 2 hét felkészülési időt kell biztosítaniuk futballistáiknak.

Paintsil korábban egy alkalommal a felnőtt válogatott mezét is magára ölthette, az U23-as csapatban szintén egyszer szerepelt.

forrás: csakfoci.hu