A BKV Előre csapatkapitányának fia végezte el a kezdőrúgást.

Életre szóló élményben volt része a BKV Előre-csapatkapitány Miklósvári János kisfiának: a kétéves Beni végezte el a kezdőrúgást a Fradi ellen.

A különös kezdési időpont ellenére (szerda, 12.30 óra) rengeteg gyerek jelent meg a fővárosi Sport utcában, az MK legjobb 32 csapata közé kerülésért rendezett meccsen.

A kiskölykök közül Miklósvári fia lehetett a legboldogabb, hiszen pályára léphetett, a meccslabdát neki kö­szönhették a játékosok, sőt a kezdőrúgást is ő végezte el.

A kétéves, zabálnivaló, szőke kisgyerek tökéletes mozdulattal adta meg a meccs alaphangját.

Közben a lelátón a BKV középhátvédjének, Girán Máténak az édesanyja a saját, felnőtt fiáért izgult. Nemcsak fia jelenlegi csapatát ismeri, hanem az ellenfelet is: a gyerek ott vált remek focistává.

Ugye milyen jól szűri a tá­madásokat Máté?! – érdeklődött az anyuka, aki nyolcéves kora óta cipelte fiát a kö­lyökcsapatok edzéseire, mígnem Máté kiöregedett, s közölték vele, mehet, amerre lát. Né­hány villamosmegállóval kellett arrébb költöznie, de ez mégis mekkora különbség: Üllői út–Sport utca.

Szép volt, Máté bácsi! – visszhangzott a lelátón a BKV gyerekcsapatának tagjai torkából, hiszen a „megöregedett” Girán az Előre kisgyerekeit is edzi.

Aztán Bőle becsavarta a mindent eldöntő harmadikat, amire még a mama is elismerően bólogatott. Végül nem volt családi ünnep, de valójában családi gyász sem: a Fradi fáradtan és ázottan is Fradi.

forrás: borsonline.hu