Több kulcsemberünk is hiányzott kisebb sérülések miatt, de így is sikerült itthon tartanunk a pontokat.

Férfi jégkorong, Erste Liga, 14. forduló
Ferencváros 5–4 Fehérvári Titánok
Harmadok: 2-1, 1-1, 2-2
Gólok: Fitzgerald (Switzer, Pulli), Fitzgerald (Tóth A., Hegyi), Karmeniemi (+1, Nagy, Németh), Fitzgerald (+1, Nagy, Rantanen), Pulli (Tóth Re., Németh)

Teljes mérkőzés: SportStream

Nagy K. (Arany)
Rantanen, Karmeniemi – Németh, Nagy G., Tóth Renátó
Pulli, Tóth Gergely – Tóth A., Fitzgerald, Switzer
Hegyi, Sarcia – Tóth Richárd, Farkas, Tóth Gergő
Boros, Szabó Kornél – Roczanov, Jászai

Három játékosunk is kiesett a Kontinentális Kupa erőltetett menete alatt, nem tudott játékra jelentkezni Hajós Roland, Pavuk Attila és Rasmus Kulmala sem. Emiatt egy debütálót is köszönthettünk Szabó Kornél személyében. A csapatot a “kis” Fitzgerald vette a hátára a fehérváriak ellen, mesterhármast szerzett kanadai támadónk. A kapu őrzését Nagy Kristóf kapta meg, bár a kapott gólok közül talán volt egy-két elkerülhető, de emellett kifejezetten fontos és nagy védéseket is bemutatott a fiatal hálóőr. A Titánok kemény ellenfélnek bizonyultak, nem adták fel egy pillanatra sem, az utolsó másodpercekben is kettős emberelőnyben (kapuslehozatal után) támadtak az egyenlítésért, de sikerült kivédekeznünk és ezzel behúznunk a fontos bajnoki pontokat.

Hétfőn jöhet a derbi, kedden pedig a Visegrád Kupa negyeddöntőjének visszavágóján lépünk pályára Csehországban.

Fodor Szabolcs

Tudjuk jól, hogy sosem könnyű a Titánok ellen, hajtós fiatal csapat, végigkorcsolyázzák a meccset, erre is készültünk. Az is kicsit nehézzé tette számunkra a mérkőzést, hogy “magasról” érkeztünk, nagy érzelmi töltettel a Kontinentális Kupa után, ilyenkor nem mindig könnyű felpörögni a következő mérkőzésre. A legfontosabb, hogy így is itthon tudtuk tartani a három pontot. A játékon természetesen lehet javítani, kell is, hétfőn jön a derbi, ott jobb teljesítmény kell.