Címvédő pólósaink a Komjádi-uszodában fogadják a németeket – a BL-serleget is megcsodálhatod a helyszínen!

Férfi vízilabda, Bajnokok Ligája, B-csoport, 1. forduló
Komjádi-uszoda, 19.00: Ferencváros – Waspo Hannover
Jegy: 1500 Ft (a mérkőzésre a vízilabda bérletek érvényesek!)
TV: Duna World / LENtv

Fontos információ, hogy a szezonbelépővel rendelkező fradisták ma vehetik át először az ajándék dedikált ereklyét, egy játékos sapkáját az elmúlt évadból.

Nicolas Constantin-Bicari

Az első mérkőzés előtt állunk a Bajnokok Ligájában. Jó felkészülés áll mögöttünk – a Mladost Zágrábbal és az Olympiakosz Pireusszal is együtt edzettünk. Izgatottan várjuk az európai kaland kezdetét!

Varga Zsolt

Maximálisan úgy állunk hozzá, hogy igenis, itthon nyerni akarunk, ne legyen a fejekben kétely, hogy ez másképpen történhet. Ettől függetlenül azt gondolom, hogy mindenféleképpen meg kell adni a tiszteletet a hozzánk érkező csapatnak. Újjáépültek tavaly a szezon végére, kifejezetten jó mérkőzés játszottak már a Reccóval is, egy elég szoros meccs volt az három negyeden keresztül. Semmiféleképpen nem írnám le őket. A BL-tapasztalat is nagyon fontos, ami azért már mögöttük van. Rutinos játékosokat igazoltak, megerősödtek mint a két szárnyon, centerben is, én azt gondolom, hogy kellő tisztelettel és alázattal kell hozzáállni ehhez a Hannoverhez és lépésről lépésre felépítve a játékunkat, végig kell vinni azt, amit terveztünk. És így, gondolom, el tudunk jutni ahhoz a célhoz, amit szeretnénk elérni.

Bővebben: LEN, VLV