A helyi bornapra hivatalosak a korábbi nagy kedvencek, a gálameccset Arany Tamás vezeti majd.

Október 5-én, szombaton ismét Fejér-megyébe, ezúttal Mórra látogat a Ferencváros öregfiúk bajnokcsapata.

A hajdani kedvencek a nagy érdeklődéssel kísért és mindenkor hangulatos móri bornapok keretén belül lépnek pályára a Székesfehérvár közelében található városban, a 15 órakor kezdődő gálamérkőzést pedig a korábbi remek játékvezető, a móri sportbizottság elnöke, Arany Tamás dirigálja majd.

A Fradiban a hagyományokat követve ezúttal is pályára lépnek az 1975-ös KEK-döntőben és az 1995-ös Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelt játékosok, s nem mellesleg bajnokokat, kupagyőztes labdarúgókat, no meg két egykori gólkirályt is láthatnak a nézők. Így aztán a móri sporttelepen a szurkolók többek közt találkozhatnak Rab Tiborral, Keller Józseffel, Szenes Sándorral, Szergej Kuznyecovval, Zoran Kunticcsal, Igor Nicsenkóval, Fischer Pállal, s persze másokkal is.

A rendezők komoly érdeklődésre, szépszámú publikumra számítanak, az FTC küldöttsége pedig kisebb ajándékokkal, klubot népszerűsítő szóróanyagokkal már jóval a mérkőzés előtt a borfesztivál helyszínére érkezik, ez által elegendő idő és lehetőség lesz a szurkolókkal való beszélgetésre, közös fotók készítésére is a várva várt móri Fradi ünnepen.

Fradi.hu