A Ludogorec elleni Európa Liga csoportmeccs előtt vezetőedzőnk állt a sajtó rendelkezésére.

Szergej Rebrov

Teljesen más mérkőzés lesz a holnapi, mint a nyári BL-selejtezős párharc, azon kívül, hogy az ellenfél ugyanaz. Valószínűleg telt ház előtt lépünk pályára, a játékosok nagyon várják már. Az európai csoportkörbe négy selejtezős párharcon keresztül vezetett az út, természetes, hogy ezalatt fejlődünk, a játékosok a sikerekkel egyre nagyobb önbizalmat szereznek. A bajnokságban is így állnak hozzánk, leginkább kontrajátékra rendezkednek be, míg az Európa Ligában más stílussal találkozunk. Természetesen itt is azért lépünk pályára, hogy nyerjünk, mint minden sorozatban, de a csoportkör más, mint a többi.

Nem volt számomra meglepetés, hogy a Ludogorec legyőzte a CSZKA Moszkvát, az viszont igen, hogy milyen különbséggel, nem kellett volna ennyivel kikapniuk az oroszoknak, nem érdemelték ezt. De azt is mutatja ez, hogy nagyon erős a támadójátéka a bolgároknak. De el kell felejteni a korábbi meccseket, az övékét és a miénket is, nem ez fog számítani holnap.

Érzem a felelősséget, hogy mennyien szurkolnak nekünk Magyarországon, hogy most mi képviseljük az országot a nemzetközi porondon, ezért is nagyon koncentráltnak kell lennem, segítenem a játékosokat, mindenki azon dolgozik, hogy a legjobbunkat nyújtsuk.

Nincs problémám azzal, ha három nap szünet után kell pályára lépnünk, azt mondtam korábban is, hogy a két nap kevés, az nagyon kevés, amikor az Espanyollal játszottunk, másnap utaztunk haza és gyakorlatilag egy nap után már újra játszani kellett. Most nincs ilyen probléma. Mint mondtam, valószínűleg telt ház lesz, ilyen mérkőzésen akar mindenki játszani, ha feltenném a kérdést a játékosoknak, hogy rendben vannak-e, vállalják-e a játékot, mindannyian igent mondanának.

Leandro nem lép pályára, mivel nincs benne a jelenlegi UEFA-keretben.