Véget értek a sorozat selejtezői – a nyitómeccsünkön felcserélték a pályaválasztói jogot. Görögországi edzőtáborunk is befejeződött.

Nyári igazolásunkat, a görög Giannis Fountoulist ismerhetitek meg közelebbről a FradiTV anyagában:

Férfi vízilabda, Bajnokok Ligája, csoportkör, B-csoport

Ferencváros
CN Marseille
CN Terrassa
Dinamo Tbiliszi
Mladost Zágráb
OSC
Pro Recco
Waspo Hannover

Eredetileg idegenben kezdte volna el a Bajnokok Ligája új szezonját az FTC-Telekom Waterpolo férfi csapata, de néhány napja jött egy üzenet Németországból. Ebben a Hannover arra kérte a Fradit, hogy cseréljék meg a pályaválasztói jogot és először Budapesten találkozzon a két csapat. A tavaszi Final8-nek otthont adó uszodával ugyanis gondok merültek fel, és az idő rövidsége miatt kérdéses volt, hogy sikerül-e BL-meccsre alkalmas állapotba hozni a létesítményt, amiben egyébként Varga Zsolt együttese megnyerte a Bajnokok Ligáját. Klubunk nem gördített akadályt a változtatás elé, így október 9-én a Császár-Komjádi Sportuszodában rendezik meg az FTC-Telekom – Waspo98 Hannover Bajnokok Ligája összecsapást!” – olvasható a Fradi.hu-n.

Pólósaink az elmúlt napokat Görögországban töltötték, ahol az Olympiakosz Pireusszal tartottak közös edzőtábort, erről így nyilatkozott Varga Zsolt: “Azt kaptuk, amire számítottunk. Erős ellenfél az Olympiakosz, több mindent ki tudtunk próbálni. A csütörtöki edzés volt a negyedik és egyben legtüzesebb kétkapu, de jól bírtuk idegekkel, ennek külön örülök. Szakmailag nagyon jó két és fél napot töltöttünk együtt.