Ökölvívóink edzőjének szakértelmére tartott igényt a Nemzeti Színház.

Bokszszakértőként segédkezett a Nemzeti Színház új előadásában, a Rocco és fivérei című darabban a korábbi vb-ezüstérmes Bedák Pál. Az egykori ökölvívó feladata az volt, hogy megtanítsa a színészeket a bunyóra, hiszen a darab egyik főszereplője, Simone Parondi – akit Bordás Roland alakít – ebben a sportágban próbál érvényesülni.

Az elején picit megrémültem a feladattól, hiszen az én dolgom az volt, hogy úgy megtanítsam a színészeket bokszolni, hogy a nézők elhiggyék, valóban profi sportolók vannak a színpadon. Ez nagy kihívás volt. Heti kétszer-háromszor gyakoroltam a művészekkel a tökéletes eredmény érdekében – mondta a Borsnak Bedák Pál, akit az egykori olimpiai és világbajnok Kovács Koko István ajánlott a Nemzeti Színház marketingtanácsadójának, Szabó Lászlónak.

A Ferencváros 34 éves edzője gyakran jár színházba a családjával, hiszen a sport mellett fontos számára a kultúra is.

A kétéves kisfiamat is igyekszem erre nevelni. Épp vasárnap voltunk együtt egy mesemusicalen. Életében először volt színházban, de nagyon tetszett neki, teljesen elvarázsolta a légkör – tette hozzá Bedák, aki kisfiát nem vihette magával a Rocco és fivérei szeptember 19-i bemutatójára, a durva jelenetek miatt 18 éven aluliak ugyanis nem tekinthetik meg az előadást.