Szerető Krisztofer is nehéz meccsre számít.

Az előző idényben elért eredményeink nagyszerűek voltak a Kisvárda ellen, de ehhez azt is hozzá kell tenni, hogy minden mérkőzésen megszenvedtünk ellene – emlékeztetett Máté Csaba a kisvárdaiak elleni legutóbbi három bajnoki három sikerére. – A Kisvárda szervezett csapat, olyan játékosai vannak, akik akár egy-egy villanással is képesek eldönteni mérkőzéseket. Fontos lesz, hogy akik részünkről pályára lépnek, azok megfelelő tisztelettel és motivációval játszanak majd. Jó hozzáállással újra sikeresek lehetünk.

Játékosunk, Szerető Krisztofer a jelenlegi szezonban egy bajnokin jutott szóhoz, ám szerdán végigjátszhatta az Iváncsa vendégeként 3-0-ra megnyert kupameccset.

Pozitív élmény volt, hogy végigjátszhattam a kupameccset, külön öröm számomra, hogy győztes csapat tagja lehetettem. Kicsit szokatlan volt, hogy új poszton kaptam lehetőséget, de néhány kisebb hibát leszámítva szerintem megoldottam a feladatomat. Hogy pályára léphetek-e vasárnap is? Bízom abban, hogy egyre több lehetőséget kapok majd. A Kisvárda ellen nehéz mérkőzésre számítok.

forrás: fradi.hu