A hírek szerint távozik a montenegrói átlövő.

A montenegrói Vijesti értesülése szerint a Ferencváros jobbátlövője, Djurdjina Malovics az MTK női kézilabdacsapatában folytathatja pályafutását.

A 23 éves balkezes játékos hiányposztra érkezett tavaly nyáron az FTC-hez, azonban 2018 októbere után az idény további részében már nem számíthatott rá Elek Gábor, miután sarokcsontkinövés okozta fájdalmai miatt előbb kezelésekre szorult, majd idén januárban meg is műtötték.

Közben a Fradi megszerezte Klujber Katrint a posztjára, aki egyből elkapta a fonalat, a Bajnokok Ligájában is letette a névjegyét. Malovics a felkészülési időszakot újra panaszmentesen kezdhette meg, de az előkészületi meccseken, majd a bajnokikon is csak rövidebb időszakokra került a pályára, így nem tudott formába lendülni.

A Vijesti cikkében a montenegróiak reményüket fejezik ki, hogy az MTK-ban magára talál, mert a válogatottban nagy szükség lenne rá, tekintve, hogy a győri Katarina Bulatovics már a pályafutása vége felé közeledik.

Az FTC és az MTK egyelőre még nem adott hírt a klubváltásról, de ebben az is közrejátszhat, hogy Malovics jelenleg hosszú kihagyást követően újra a montenegrói válogatott rendelkezésére állhat.

NSO