Továbbra is veretlen a Dzurják-legénység. További hír a bajnokságról, hogy a dózsások visszaléptek – erről bővebben a PestiFoci oldalán olvashattok.

Négy magabiztos győzelem után a második helyen álló Honvéd elleni rangadó várt bajnoki címvédő, listavezető öregfiúk labdarúgócsapatunkra. A 13. percben a hazaiak szerezték vezetést egy számunkra szerencsétlen szituáció után, az 1-0-s eredmény pedig a szünetig nem változott. A második félidő elején Jordáki Norbert remek egyéni megmozdulás után kiegyenlített és sokáig úgy nézett ki, hogy 1-1 marad a végeredmény.

A hajrában azonban egy gyors gólváltás történt, ugyanis előbb a Honvéd egy kontratámadásból ismét előnybe került, de két perccel később Lászka Balázs kiváló centerezését Józsi György vágta a kispestiek kapujába, így 2-2-vel zárult a rangadó.

Öregfiúk szinten egy nagyon jó iramú, nagyszerű mérkőzést játszottunk, igazi rangadó kerekedett a meccsből. Úgy gondolom, hogy a megfiatalított Honvéd ellen remek eredményt értünk el, igazságos döntetlen született és ami a legfontosabb, hogy veretlenek maradtunk” – értékelte röviden a mérkőzést Dzurják József vezetőedző.

Férfi labdarúgás, öregfiúk, 5. forduló
Honvéd 2-2 (1-0) Ferencváros
Gólok: Jordáki, Józsi

Szeiler – Ebedli, Telek, Balog Z., Szekeres– Szűcs M. (Ujfalusi, 41.) – Lászka, Józsi, Bubcsó (Földesi, 71.) – Lisztes, Jordáki

Fradi.hu