Ha még nem tudtál dönteni ebben az egyszerű kérdésben, segítünk!

A “háromkörös” bajnoki rendszerben nyolcszor láttuk vendégül a miskolciakat, kétszer sikerült egy pontot szerezniük, a többi mérkőzésen viszont leginkább a gombócokat győzték nyelni. Ezen a hat találkozón 26 gólt lőttünk nekik (kétszer négyet, egyszer-egyszer pedig hetet, hatot, hármat és kettőt), miközben összesen négyet kaptunk (kétszer egyet, egyszer kettőt). Tehát a számok alapján közönségszórakoztató eredmény várható holnap az Üllői úton – az örökmérleg is jól néz ki: 53 bajnokin 40 győzelem, 9 döntetlen és és 4 vereség, 131 lőtt és 42 kapott gól mellett.

Egyelőre a foglalt helyek alulról súrolják a 10.000-et (pontos adatokat a GraboPress aloldalunkon találhatsz), a jövőheti hidegfront előtt kár lenne kihagyni a gólesőt!

Férfi labdarúgás, NBI, 5. forduló
Vasárnap, 18.00, Groupama Aréna
Ferencváros – Diósgyőr

A soron következő bajnoki mérkőzésünk A kategóriás, ez alapján alakulnak a jegyárak, megválthatóak személyesen a stadion jegypénztárában (Kedd-Péntek: 10.00-18.00, Szombat: 9.00-13.00, meccsnapon: kezdésig), valamint az online jegyértékesítő rendszerben. A mérkőzésre indíthat járatokat a Zöld-fehér busz, a honlap elkészültéig közösségi oldalukon lehet érdeklődni az utazási lehetőségek felől.