Hokisaink a Tüskecsarnokban lépnek jégre – Marcus Perriert finn bekkel pótoltuk.

Férfi jégkorong, Szuperkupa
Tüskecsarnok, 17.00: Ferencváros – Alba Volán
TV: m4sport.hu
Jegyek: 2890 – 3290 Ft, megvásárolhatóak online az Eventim oldalán.

A Fradi szurkolóinak a G, H, I, J és K szektorokat tartják fenn, belépés az I-es számú főbejáraton át, a Magyar Tudósok körútja felől.

Nagy Gergő

Jó kérdés, hogy ez tét- vagy felkészülési mérkőzés inkább… Egyelőre a fizikai felkészülésen volt a hangsúly, de a mérkőzések előtt visszaveszünk a konditermi munkából. Kedden játszottunk az Érsekújvárral, viszont utána dolgoztunk tovább azokon a részeken, amelyekkel még nem foglalkoztunk. Nyilván várjuk a Szuperkupa-meccset, hiszen Magyarország legjobb klubcsapata ellen mutathatjuk meg, mit tudunk.

Fodor Szabolcs

A legfontosabb, hogy az Erste Liga rajtjára készen álljon a keret, de természetesen szeretnénk minél jobban szerepelni az idény első tétmérkőzésén. Nagyon jól tudjuk, hogy nem mi vagyunk a szombati meccs esélyesei, de harcolni fogunk, aztán meglátjuk, ez mire lesz elég. De hangsúlyozom, nincsenek kiemelt dolgok a felkészülésben, a lényeg, hogy a ligarajtra a lehető legmegfelelőbb állapotban legyünk.

Átigazolási hír:

Amint arról korábban beszámoltunk, a kanadai hátvéd, Marcus Perrier váratlan visszavonulásával megüresedett egy légióshely az FTC-Telekom férfi jégkorongcsapatának keretében. A szakvezetés kivárt, hogy megtalálja a megfelelő játékost, most pedig bejelentették, hogy megtalálták, akit kerestek: a szakosztály egyéves szerződést kötött a 28 éves finn védővel, Jere Pullival.

Bővebben: Fradi.hu