Mondta Varga Roli, miközben a lelátóra mutatott – mellette Lovrencsics Gergőt és Sigér Dávidot kérdezték a pálya szélén a lefújás után.

Nagyon jó, egységes csapatunk van. Mindegy, játszik vagy nem játszik, küzdünk az utolsó leheletünkig, egy célunk van, tudjuk mind. Én vagyok kijelölve a tizenegyesekre, ha pályán vagyok, oda kellett állnom. Csak az járt a fejemben, be kell lőnöm. Nagyon örülök neki, hogy hamar sikerült válaszolnunk a kapott gólra és fordítani. Nem volt egyszerű a helyzetem, mikor elkezdtük a szezont. Keveset játszottam, ha játszottam, akkor sem úgy, ahogyan szerettem volna. A mester tegnap szólt, hogy legyek készen. Kicsit fáradt voltam a vasárnapi bajnoki után, de kaptam egy akkora adrenalin löketet, csak ez számított” – értékelt Varga Roland az M4 Sportnak.

Erre készültünk. Ki akartuk javítani a vasárnapi botlást. A meccs elején talán a frászt hoztuk mindenkire, mikor megszerezték a vezetést. De ez egy jó ébresztő pofon volt a csapatnak is, és meg tudtuk fordítani a mérkőzést. Jött még egy pofon, kettő kettő. De ennek a csapatnak van tartása. Mindenki átérezte miről szól ez a mérkőzés. Mindenki a szívét-lelkét kitette. Nagyon kemény meló volt. Jó kis csapat ez a Suduva. Amikor hazaigazoltam, bíztam benne, hogy magyar csapattal sikerül majd nemzetközi csoportmérkőzést játszani. Amikor hazajöttem, emlékszem, azt mondtam, BL-csoportkört akarok játszani. Akkor nem sikerült, de nem vagyok elégedetlen, hogy most, az Európa Ligában összejött végre. Jól sikerültek az igazolásaink, a mester is könnyű helyzetbe hoz minket, mindent megmond, mit hogyan kell, minden poszton segít, nekem is sokat segített, hogy ne legyek posztidegen jobb oldali hátvédként. Nagyon sokat számít az ő tapasztalata” – mesélte Lovrencsics Gergő az M4 kamerája előtt.

Kivonat: NSO