Középpályásunk állt a média rendelkezésére a Süduva elleni visszavágó előtti sajtótájékoztatón.

Sigér Dávid

Nagyon felbosszantott a felcsúti bajnoki, ahogy látom, a csapat összes tagját is. Úgy gondolom, hogy lett bennünk egy egészséges dac, hogy többre vagyunk képesek, lehet ez volt egy olyan nagy intő jel, amitől mindenki elgondolkozik azon, hogy mi az, amire még jobban kell figyelni és minden egyes feladatot minél jobban megoldani, holnap csak úgy sikerülhet a győzelem, hogy mindenre teljesen odakoncentrálunk.

A magyar válogatottba való meghívás örömeit még nem tudtam megélni, azt viszont elmondhatom, hogy amióta a Ferencvároshoz kerültem, célom volt. Érzem, hogy mekkora nyomás van rajtunk, de most egyelőre elég egy helyre koncentrálnom, ami a holnapi találkozó, utána pedig még lesz egy bajnoki mérkőzésünk is vasárnap.

A felkészülés úgy jött össze nekem, hogy nem sikerült végigjátszanom a mérkőzéseket, volt, hogy kisebb sérülés miatt, az én játékstílusomhoz kell a jó erőnlét, amit el is várok magamtól, minél több meccset játszok végig, annál jobb formában leszek és egyre jobban fogok tudni segíteni is.