Jovánczai mesterötöst gurított.

Parádés mérkőzéssel kezdték meg az új szezont a bajnoki címvédő öregfiúk, akik Budafokra látogattak az első fordulóban.

A találkozó első gólját úgy szerezték a mieink, hogy az ellenfél még labdába sem ért: a 2. percben Bubcsó baloldali beadása után Jovánczai a hosszú kapufától helyezett jobbal a bal alsóba (1-0). Ezt követően Jovánczai Lisztes ragyogó átadása után, és egy újabb Bubcsó-beadást követően is eredményes volt, így mesterhármassal kezdte az összecsapást (3-0)!

Itt azonban még nem volt vége az első félidő történéseinek, Bubcsó újabb remek keresztlabdája után ugyanis Holló szerezte meg a negyedik találatunkat (4-0).

A Budafok 0-4-nél egy lesgyanús szituáció után ugyan szépített, de ezután is ott folytattuk, ahol abbahagytuk. A szünet előtt még Lisztes lépett ki, kicselezte a kapust, majd a hálóba helyezett, majd Szekeres lőtte ki egy szép labdaátvétel után a sarkot (6-1).

A második játékrész is Jovánczai-góllal indult, majd Jordáki helyezett el a kapus mellett, ezzel már 8-1 lett. Zárszóként pedig ki más érkezhetett volna, ha nem a remeklő Jovánczai, aki saját maga ötödik, csapata kilencedik találatát szerezte.

Együttesünk így 9-1-re verte a Budafokot.

Bajnokként erőt demonstráltunk a „mumus” otthonában, akit most szebbnél szebb gólokkal ütöttünk ki – értékelt röviden Dzurják József vezetőedző a fradi.hu-nak a mérkőzés után.

Férfi labdarúgás, öregfiúk, 1. forduló
Budafok 1-9 (1-6) Ferencváros
Gólok: Jovánczai 5, Holló, Jordáki, Lisztes, Szekeres

Nagy G. – Ebedli, Telek (Szeiler, 45.), Balog Z., Szűcs (Rázsó, 45.) – Lisztes, Szekeres, Bubcsó (Földesi, 45.) – Holló (Ujfalusi, 45.), Jovánczai, Jordáki (Zsolnai, 45.)