A Lovrencsics Gergővel folytatott beszélgetéséről kérdezték Hamberger Ádámot, aki azt is elmondta, hogy a litvánok ellen ismét látványos szurkolói koreográfia lesz a lelátón.

Általában minden meccs után kijön a csapat hozzánk. Most viszont külön felhívtam a lelátóra a kapitányt, hogy adjon magyarázatot a rossz teljesítményre – árulta el a Borsnak Hamberger Ádám, a Green Monsters szurkolói csoport ve­zetője, aki hozzátette, Lovrencsics elismerte, az utóbbi két meccsen gyengébb volt a teljesítményük, amire nem büszkék, és ki kell javítaniuk.

A tábor kérése az volt, hogy a Su­duva elleni EL-visszavágón tegyék ezt nekünk jóvá. Gergő azt válaszolta, hogy ezért mindent megtesznek – tette hozzá Hamberger. – Tartoznak nekünk a játékosok ennyivel, hiszen mi mindenhová követjük a csapatot akkor is, ha nem megy a játék. Természetesen nem jó lát­ni, amikor nyűglődnek a fo­cistáink, de mi nem értük, hanem a klubért, a Ferencvárosért vagyunk.

A tábor vezetője elárulta, a csapat idényét nagyban befolyásoló csütörtöki Európa Liga-meccsre is látványos koreográfiával készülnek.

Egy-egy szurkolói látvány kivitelezése akár egymillió forintot is felemészthet. A tábornak van pénze, ami mind önkéntes adományból folyik be. Minden meccsen kiteszünk egy becsületkasszát, amibe annyit dobnak a drukkerek, amennyit tudnak – zárta gondolatait Hamberger.