Disztl László szerint bátrabbnak kell lennie a Kaposvárnak.

Sokkal több gólt kellett volna szereznünk, de az eredmény jó, megvan a három pont. 23 lövésünk volt a 3-mal szemben. 9 játékost tudtam rotálni, ez segíti a Süduva elleni felkészülést. Néha nagyon jól játszottunk, jól egy az egyeztünk, sok helyzetet dolgoztunk ki, az ellenfél kapusa többször remekelt. Gyakoroljuk a helyzetek kihasználását, ebben még javulni kell.

A Dinamo Zágráb elleni párharcra visszatérve: még sosem kaptam ki 4-0-ra, az elnök és a szurkolók sokat segítettek, de meg kell értenünk mi történt. A fejekben változtatni kell, nagyon nehéz ezt feldolgozni, de tovább kell lépni rajta.

Szergej Rebrov

Nem akartunk beállni védekezni, de hamar gólt kaptunk, a Fradi lendületbe jött, voltak nagy lehetőségeik, nem játszottunk elég bátran. A második félidőben több mélységi passzal próbálkoztunk, 2-3 egész jó helyzetünk volt. A Fradinak is voltak lehetőségei, izgalmas lett a meccs vége, akár pontot is szerezhettünk volna. Tudtuk, hogy a Fradi az esélyes, nem volt veszítenivalónk, arra gondoltunk, hogy ezt kihasználjuk. A második félidőben egész jól működött a játékunk. Bátrabbaknak kell lennünk és gyorsabban kell fociznunk.

Disztl László