A „Szakosztályok az Arénában!” programsorozat keretein belül látogatnak ki az Üllői útra – valamint a bajnoki trófeát is kiállítják ma a stadionban!

Úszóink háza táján az utóbbi években látványos fejlődés tapasztalható: nemcsak a népligeti uszodánk szépült meg, hanem sportolóink is egyre eredményesebbek. 2018-as Európa-bajnokunk, Verrasztó Dávid mellett Verrasztó Evelyn és Szilágyi Liliána, valamint hosszútávúszásban Székelyi Dániel is képviselte klubunkat júliusban a dél-koreai világbajnokságon. Utánpótlásunk is egyre fényesebb, a nyíltvízi junior világbajnokságon Gálicz László világbajnok lett és testvéréhez, Gálicz Péterhez hasonlóan még egy bronzérmet is szerzett. A sornak azonban nincs még vége, hiszen a 15 éves Mihályvári-Farkas Viktória szintén junior világbajnoki cím, valamint egy Eb-ezüstérem büszke birtokosa, míg a 17. születésnapját nemrég ünneplő Török Dominik Márk júliusban egy junior Eb-ezüstéremmel gazdagodott. Ráadásul további érmekre is jó esély van, hiszen utóbbi két versenyzőnk augusztus 20-25. között a Duna Arénában rendezett junior világbajnokságon is rajthoz áll!

Az FTC vezetősége szeretne lehetőséget adni a labdarúgáson kívüli, talán kevésbé reflektorfényben szereplő sportágaknak, hogy a labdarúgócsapat közönségének bemutatkozhassanak. Emiatt a szezon minden hazai bajnoki mérkőzésén egy-egy szakosztály kitelepül a Groupama Arénába. Ennek köszönhetően szurkolóink személyesen ismerkedhetnek meg az FTC szakosztályaival, a lehetőségekhez mérten, akár ki is próbálhatják az adott sportágat, és minden lényeges információt megtudhatnak a sportolókról, mérkőzésekről, toborzásról! A „Szakosztályok az Arénában” programsorozatnak köszönhetően a tavaszi idény végére a remények szerint szurkolóink egy átfogóbb képet kapnak arról, hogy mi is az a Ferencvárosi Torna Club, mennyi különleges és szerteágazó sportág fut a zöld-fehér színek alatt, hány kivételes sportember, edző dolgozik fanatikusan, és küzd hétről-hétre a Fradi hírnevéért, a Fradi Családért, ezáltal a szurkolókért is!

Fradi.hu, a Kaposvár elleni bajnoki alatti további programokról ide kattintva olvashattok.

Az alábbi videókból kiderül, milyen jó hangulatú eseményre lehet számítani: